AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere saklanmak

Kahve falında bir yere saklanmak

Kahve falında bir yere saklanmak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına işarettir.

Kahve falında bir yere saklanmak gördüyseniz:

  • Sizi iyi şeyler yapmanız için ikna etmeye çalışan kişi sayısı artabilir.

Kahve falında yer altına saklanmak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına delalettir.

Kahve falında bir yere saklanmak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta saklanmak zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yatak altına saklanmak işveren koltuğunda oturacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden kaçarak saklanmak eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine delalet eder.

Kahve falında ağacın arkasına saklanmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında polisten saklanmak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Kahve falında ormanda saklanmak ticaret ehli kimse olacağına, hayatının zorlaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir