AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa altına saklanmak

Kahve falında masa altına saklanmak

Kahve falında masa altına saklanmak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, ticarette şansının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında masa altına saklanmak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın.

Kahve falında masa altına saklanmak Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, fakirlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masanın altına saklanmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın altına saklanmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven altına saklanmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına işaret eder.

Kahve falında yatak altına saklanmak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağın altına saklanmak dertlerinin sona ereceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yer altına saklanmak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işaret eder.

Kahve falında divan altına saklanmak güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir