AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni şemsiye almak

Kahve falında yeni şemsiye almak

Kahve falında yeni şemsiye almak birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni şemsiye almak gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar hafif yemekleri tercih etmeniz gerekiyor.

Kahve falında yeni şemsiye görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni şemsiye almak kazancın ikiye katlanacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elinde şemsiye görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında pembe şemsiye almak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir şemsiye görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalettir.

Kahve falında şemsiye kırıldığını görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz şemsiyesi görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında şemsiye almak gerginliğin biteceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir