AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni şemsiye görmek

Kahve falında yeni şemsiye görmek

Kahve falında yeni şemsiye görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında yeni şemsiye gördüyseniz:

  • Belli konular çok yakında sonuçlanacak, siz bekleyerek vakti uzatmayın.

Kahve falında yeni şemsiye görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni şemsiye almak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur şemsiye görmek çalıştığı yerde amir olacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye kaybetmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında birine şemsiye almak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah şemsiye almak birlikte kâh ağlayacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı şemsiye görmek günah işlemeyi terk edeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalettir.

Kahve falında plaj şemsiyesi görmek sözünde duracağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir