AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye kırıldığını görmek

Kahve falında şemsiye kırıldığını görmek

Kahve falında şemsiye kırıldığını görmek hayatının daha kolay olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında şemsiye kırıldığını gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konularda bazı pürüzler olabilir.

Kahve falında şemsiye kırıldığını görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında şemsiyenin kırıldığını görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına işaret eder.

Kahve falında kırılmış şemsiye görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk şemsiye görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında şemsiye çaldırmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor şemsiye görmek maddi anlamda rahatlamaya, yeni işler peşinde koşulacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu şemsiye görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına işaret eder.

Kahve falında plaj şemsiyesi görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir