AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir şemsiye görmek

Kahve falında büyük bir şemsiye görmek

Kahve falında büyük bir şemsiye görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir şemsiye gördüyseniz:

  • Uyarıcı sinyallere kulak vermekte fayda var.

Kahve falında büyük bir şemsiye görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük şemsiye görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük şemsiye görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, mutluluk ve saadete işaret etmektedir.

Kahve falında plaj şemsiyesi görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ailesi ile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı şemsiye açmak hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında şemsiye almak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk şemsiye görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına inanılır.

Kahve falında şemsiye çalmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir