AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde şemsiye görmek

Kahve falında birinin elinde şemsiye görmek

Kahve falında birinin elinde şemsiye görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, çekilen hasretin biteceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde şemsiye gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz durumunda yaşam tarzınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında elinde şemsiye görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında birinin elinde şemsiye görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işarettir.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz şemsiyesi görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, vefa göstereceğine işaret eder.

Kahve falında şemsiye kaybetmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında şemsiye vermek moral bulacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında plaj şemsiyesi görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında evde şemsiye görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir