AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz şemsiyesi görmek

Kahve falında deniz şemsiyesi görmek

Kahve falında deniz şemsiyesi görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında deniz şemsiyesi gördüyseniz:

  • Elinizdeki olanakları kullanarak kendinize daha bir güvende olmanızı sağlayacak çalışmalarda bulunacaksınız.

Kahve falında deniz şemsiyesi görmek işlerinde bereket olacağına, borçlarının kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı şemsiye açmak aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında şemsiye kaybetmek kurulu düzeninin devam edeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin şemsiye verdiğini görmek makamının tehlikeye gireceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü şemsiye görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında şemsiye satmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında şemsiye satın almak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında şemsiye ve yağmur görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir