AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe şemsiye almak

Kahve falında pembe şemsiye almak

Kahve falında pembe şemsiye almak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, makamının yükseleceğine, işine dört elle sarılacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında pembe şemsiye almak gördüyseniz:

  • Hareketi hayatın en önemli parçası olarak kabul eden insanlar için duygusal ilişkide renk çok önemlidir.

Kahve falında pembe şemsiye almak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe şemsiye görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında şemsiyeyi ters görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine rivayet eder.

Kahve falında şemsiye kapatmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalettir.

Kahve falında şemsiyeyle uçmak sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, sevdiği insanların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye kullanmak emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye hediye vermek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiye görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir