AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni mezar kazmak

Kahve falında yeni mezar kazmak

Kahve falında yeni mezar kazmak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni mezar kazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanıltıcı iddialarda bulunabilirler.

Kahve falında yeni mezar kazmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında eve mezar kazmak ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elle mezar kazmak işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını kazmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün mezarını kazmak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğuna mezar kazmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin mezarını kazmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek mezarı kazmak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir