AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün mezarını kazmak

Kahve falında ölünün mezarını kazmak

Kahve falında ölünün mezarını kazmak dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ölüye mezar kazmak oğlu evli ise boşanacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün mezarını kazmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında annesinin mezarını kazmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında mezar kazdığını görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında elle mezar kazmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine alamet eder.

Kahve falında eski mezar kazmak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına rivayet eder.

Kahve falında kürekle mezar kazmak zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar kazmak kemik görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir