AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, süzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya yeni şeyler deneyimlemenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni gömlek giymek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, anne baba ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir gömlek giymek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek almak hayat düzeninin alt üst olacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlek giydiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek bereketli ve hayırlı olacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir