AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gömlek giydirmek

Kahve falında mavi gömlek giydirmek

Kahve falında mavi gömlek giydirmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi gömlek giydirmek gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek mutluluğun aileye geri döneceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine inanılır.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek geçim derdine gireceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine işarettir.

Kahve falında mavi gömlek giymek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, çok sayıda borca gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalettir.

Kahve falında mavi gömlek giydirmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gömlek giymiş erkek görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini mavi gömlekle görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, büyük zararlar getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir