AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir gömlek giymek

Kahve falında yeni bir gömlek giymek

Kahve falında yeni bir gömlek giymek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, mal mülk kazanacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yeni bir gömlek giymek gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı sözler vermeden önce sahip olduklarınızı veya hissettiklerinizi doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, belki ölümler görüleceğine delalettir.

Kahve falında yeni bir gömlek giymek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında yeni gömlek giymek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek almak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yeni gömlek görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni mavi gömlek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir gömlek almak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir