AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kareli gömlek giymek

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, maneviyata yöneleceğine, yolculuğa çıkmaya, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek gördüyseniz:

  • Güven sorunları oluşabilir.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek ayağa kalkacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine inanılır.

Kahve falında mavi kareli gömlek görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kareli gömlek giymek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eline büyük paralar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı kareli gömlek görmek psikolojik olarak düzeleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kareli elbise giymek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kareli ceket giymek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına inanılır.

Kahve falında kareli pantolon giymek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kareli etek giymek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir