AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni gömlek giymek

Kahve falında yeni gömlek giymek

Kahve falında yeni gömlek giymek amaçlarını yerine getireceğine, müjdeli haberler alacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni gömlek giymek gördüyseniz:

  • Duygusal bir durumun sizi eğlenceden mahrum bırakmasına izin vermeyin.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında yeni bir gömlek giymek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni gömlek giymek duygularının ön plana çıkacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, yeni bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni gömlek satın almak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine yorulur.

Kahve falında yeni beyaz gömlek görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni etek ve gömlek almak aralarında bir konuşma geçeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir gömlek almak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir