AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte gömlek giymek

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, evliyse çocuk sahibi olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek gördüyseniz:

  • Tekrar bir araya gelmenizi sağlayacak bir organizasyon söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalettir.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk gömlek görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli gömlek görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına işaret eder.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında mavi gömlek giydirmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek giymek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine inanılır.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, sağlığını da kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir