AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni mavi gömlek görmek

Kahve falında yeni mavi gömlek görmek

Kahve falında yeni mavi gömlek görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına alamet eder.

Kahve falında yeni mavi gömlek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacın ardından yapmak istediğiniz hamleyi yapmanız zor olabilir veya ortam gerilebilir.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni mavi gömlek görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek almak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalettir.

Kahve falında yeni bir gömlek görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni gömlek almak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, geçim kaygısı duymayacağına delalettir.

Kahve falında yeni gömlek giymek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni etek ve gömlek almak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında yeni beyaz gömlek görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir