AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni mavi ayakkabı görmek

Kahve falında yeni mavi ayakkabı görmek

Kahve falında yeni mavi ayakkabı görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı gördüyseniz:

  • Seyahat şanslarını veya geçmişte yaptığınızdan farklı şeylere katılma fırsatını değerlendirmelisiniz.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek verdiği sözleri tutacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine delalettir.

Kahve falında yeni mavi araba görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni mavi gömlek görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş mavi gözlü bebek görmek o işi canlandıracağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işaret eder.

Kahve falında yeni mavi elbise giymek işinde büyük zaferler elde edeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bayan ayakkabısı görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, çok büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir