AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir ayakkabı giymek

Kahve falında yeni bir ayakkabı giymek

Kahve falında yeni bir ayakkabı giymek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, yükünün hafifleyeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında yeni ayakkabı almak ve giymek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına inanılır.

Kahve falında yeni ayakkabı alıp giymek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, büyük bir işe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir ayakkabı giymek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni elbise ve ayakkabı giymek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, yaşananları unutturacağına yorulur.

Kahve falında yeni beyaz ayakkabı giymek yaşadığı stresin biteceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işarettir.

Kahve falında yeni ayakkabı giydiğini görmek artık rahat bir nefes alacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yeni ayakkabı giydiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine delalettir.

Kahve falında yeni ayakkabı giymek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir