AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ayakkabı alıp giymek

Kahve falında yeni ayakkabı alıp giymek

Kahve falında yeni ayakkabı alıp giymek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, kişinin gönlünü alacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yeni ayakkabı alıp giymek gördüyseniz:

  • Olaylar önemsediğiniz konulara konsantre olmanızı engelleyebilir.

Kahve falında yeni ayakkabı alıp giymek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni elbise alıp giymek hak yiyeceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı alıp giymek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek yokluk çekeceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı giymek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni beyaz ayakkabı giymek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir