AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni külot görmek

Kahve falında yeni külot görmek

Kahve falında yeni külot görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, rakiplerinin üzüleceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeni külot gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmelisiniz.

Kahve falında yeni külot giymek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeni külot almak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni külot görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi külot görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz külot giymek canlanacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek dertlerinin unutulacağına, böylece yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında külotunu görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, her zaman neşeli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli külot görmek büyük çaba sarfedeceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir