AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince külotlu çorap giymek

Kahve falında ince külotlu çorap giymek

Kahve falında ince külotlu çorap giymek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde ortaya çıkan bir bilgiye dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek mutluluk ve huzur elde edeceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ince külotlu çorap görmek büyüyeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, işveren koltuğunda oturacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ince çorap giymek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında ince çorap giymek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ince çorap görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir