AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz külot giymek

Kahve falında beyaz külot giymek

Kahve falında beyaz külot giymek ister istemez çok üzüleceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz külot giymek gördüyseniz:

  • Karşı tarafın sözünü tamamlamasına izin vermeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz külot giymek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek hem amaçlarına nail olamayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz külot giydiğini görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı külot giymek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz külot giymek hastalıkların uzak duracağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni külot giymek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bayan külotu giymek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek külotu giymek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir