AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni külot almak

Kahve falında yeni külot almak

Kahve falında yeni külot almak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, heveslerin söneceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni külot almak gördüyseniz:

  • Seyahatler, yer değişikliği veya yeni öğrenilen bilgiler yeni fırsatları da beraberinde getirebilir.

Kahve falında yeni külot görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, şifa ve ilaç bulacağına delalet eder.

Kahve falında yeni külot almak sevindirici şeyler duymaya, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni külot giymek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı külot giydiğini görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında külotlu kadın görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında külot kesmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına yorulur.

Kahve falında atlet külot görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı külot almak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir