AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli külot görmek

Kahve falında kirli külot görmek

Kahve falında kirli külot görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, maddi olarak zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında kirli külot gördüyseniz:

  • Yolculuklarınız daha rahat bir hale gelebilir.

Kahve falında kirli külot giymek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine delalet eder.

Kahve falında kirli külot görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında dantelli külot görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı külot giydiğini görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında külot yıkamak fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına alamet eder.

Kahve falında kakalı külot görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz külot giymek fedakârlıklar yapacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına delalet eder.

Kahve falında lekeli külot görmek yeni bir haneye sahip olacağına, tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir