AnaSayfa / Genel / Kahve falında külotunu görmek

Kahve falında külotunu görmek

Kahve falında külotunu görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında külotunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tamamlanması gereken işlerde size yardım etmekten keyif alacaklardır.

Kahve falında sarı külot görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında siyah külot görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hediye külot almak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek külodu görmek kötü haberler alacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kadın külot görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi külot görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında temiz külot görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, tabiri caizse can bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı külot giydiğini görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir