AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni külot giymek

Kahve falında yeni külot giymek

Kahve falında yeni külot giymek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, durumunuzun iyileşeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, endişelerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni külot giymek gördüyseniz:

  • Aranızdan birisi sadık olmayabilir ya da dürüst davranmıyor olabilir, geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında yeni külot giymek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, çok farklı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni külot almak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni külot görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında kirli külot giymek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında külotu ters giymek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı külot giymek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı külot giydiğini görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, başarılarının devamlı olacağına alamet eder.

Kahve falında temiz külot giymek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yüksek moral sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir