AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi külot görmek

Kahve falında mavi külot görmek

Kahve falında mavi külot görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, zahmet veren işlerin artacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi külot gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.

Kahve falında mavi külot görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı külot görmek belalardan korunacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında külot aramak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık külot görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında külot istemek hayatına yeni bir yön vereceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan külotu görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında külotunu çıkarmak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini atlet külot görmek evliliğinde mutlu olacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir