AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kol saati takmak

Kahve falında kırmızı kol saati takmak

Kahve falında kırmızı kol saati takmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, malından ve parasından olacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, bunalıma gireceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kol saati takmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle, iş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde çok fazla fikir değiştirebilirsiniz.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kol saati takmak sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel kol saati takmak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında altın kol saati takmak üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol saati takmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kol saati takmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kol saati takmak kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kol saati takmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir