AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni kol çantası görmek

Kahve falında yeni kol çantası görmek

Kahve falında yeni kol çantası görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, başına türlü belalar geleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalettir.

Kahve falında yeni kol çantası gördüyseniz:

  • Belirsizlikler kafanızı karıştırabilir.

Kahve falında yeni kol çantası almak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında yeni kol çantası görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına işaret eder.

Kahve falında koluna çanta taktığını görmek bazı ortaklıklar kuracağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında kol çantasının kaybolduğunu görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, helal ekmek yeneceğine delalet eder.

Kahve falında kolunda çanta görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, şöhretli biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kol çanta görmek bereket ve zenginlik olacağına, fikirlerinin can bulacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kol çanta görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı kol çantası görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, aldığı borçların katbekat artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir