AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna çanta taktığını görmek

Kahve falında koluna çanta taktığını görmek

Kahve falında koluna çanta taktığını görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kişinin şifa bulacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, muradın gerçekleşeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında koluna çanta taktığını gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Kahve falında koluna çanta taktığını görmek onları gücendireceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna bilezik taktığını görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında altın kol saati taktığını görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına yorulur.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol saati taktığını görmek işinde ustalaşacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında koluna saat taktığını görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalettir.

Kahve falında kol çantası takmak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kol çanta görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir