AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kol çanta görmek

Kahve falında beyaz kol çanta görmek

Kahve falında beyaz kol çanta görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, düzeninin yıkılmayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, elinin döneceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kol çanta gördüyseniz:

  • Kutlama yapılması gereken şeyler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz kol çanta görmek yaşama isteğinin artacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kol çantası görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, yüklü siparişler alacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kol çantası almak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol çantası görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine yorulur.

Kahve falında kahverengi kol çantası görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kol çantasını kaybettiğini görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol çantası takmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulur.

Kahve falında yeni kol çantası almak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, yetki ve imza sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir