AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol çantası takmak

Kahve falında kol çantası takmak

Kahve falında kol çantası takmak fakirlik ve yokluk göreceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol çantası takmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Kahve falında kol çantası takmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kol çantasını unutmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında koluna çanta taktığını görmek huzurlu günler geçirileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan kol çantası görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında kol çantasını kaybettiğini görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol çantasının kaybolduğunu görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kol çantası almak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeni kol çantası almak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir