AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere halı sermek

Kahve falında yere halı sermek

Kahve falında yere halı sermek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, ayrıcalık elde edeceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yere halı sermek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında yere halı sermek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalettir.

Kahve falında halı sermek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına inanılır.

Kahve falında eve yeni halı sermek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiye halı sermek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında yıkanmış halı sermek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni halı sermek bir sağlık sorunu yaşanacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odaya halı sermek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, zor günlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eski halı sermek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir