AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye halı sermek

Kahve falında camiye halı sermek

Kahve falında camiye halı sermek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına yorulur.

Kahve falında camiye halı sermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sorunlarınızı konuşarak çözmeniz zor olabilir.

Kahve falında camiye halı sermek üzüntülerin sevince döneceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında odaya halı sermek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivene halı sermek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve yeşil halı sermek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında mavi halı sermek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına işarettir.

Kahve falında eve yeni halı sermek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halı sermek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine delalettir.

Kahve falında eve kırmızı halı sermek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir