AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni gömlek satın almak

Kahve falında yeni gömlek satın almak

Kahve falında yeni gömlek satın almak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni gömlek satın almak gördüyseniz:

  • Olumlu değişiklikleri kabullenmeniz durumunda özel yaşamınız ya da iş hayatınızla ilgili ilişkiler yenilenebilir.

Kahve falında yeni gömlek satın almak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında gömlek satın almak kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil gömlek satın almak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gömlek satın almak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında yeni beyaz gömlek almak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine yorulur.

Kahve falında yeni mavi gömlek görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir gömlek görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına inanılır.

Kahve falında yeni beyaz gömlek görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir