AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni beyaz gömlek görmek

Kahve falında yeni beyaz gömlek görmek

Kahve falında yeni beyaz gömlek görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeni beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Sizi yanlış anlamasınlar.

Kahve falında yeni beyaz gömlek almak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına yorulur.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yeni beyaz gömlek görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına delalet eder.

Kahve falında yeni bir gömlek giymek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeni mavi gömlek görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir gömlek görmek borçlarının çoğalacağına, genç kimselere eğitim vereceğine alamet eder.

Kahve falında yeni gömlek almak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yeni bir gömlek almak iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir