AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek satın almak

Kahve falında gömlek satın almak

Kahve falında gömlek satın almak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek satın almak gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan geçici bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Kahve falında mavi gömlek satın almak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında gömlek satın almak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yeni gömlek satın almak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil gömlek satın almak rahat bir döneme girileceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında gömlek dağıtmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gömlek asmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara gömlek giymek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek yakında başlayacak aşk macerasına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir