AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gömlek satın almak

Kahve falında mavi gömlek satın almak

Kahve falında mavi gömlek satın almak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi gömlek satın almak gördüyseniz:

  • Kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceye saygı gösterirsiniz.

Kahve falında mavi gömlek satın almak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil gömlek satın almak işlerin devam edeceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek satın almak refah içinde yaşayacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni gömlek satın almak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi gömlek giymiş erkek görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kareli gömlek görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında mavi gömlek dikmek düşmanlarının güçleneceğine, işindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk gömlek görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir