AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir gömlek görmek

Kahve falında yeni bir gömlek görmek

Kahve falında yeni bir gömlek görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kendisini keşfedeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni bir gömlek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler kafanızı da karıştırabilirler.

Kahve falında yeni beyaz gömlek almak kime danışacağını bilemez olacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeni gömlek almak kazançlı bir işe girileceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni etek ve gömlek almak insanlarla uyumunun artacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni gömlek giymek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni beyaz gömlek görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni mavi gömlek görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir gömlek almak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir