AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni beyaz gömlek almak

Kahve falında yeni beyaz gömlek almak

Kahve falında yeni beyaz gömlek almak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, geçecek güzel bir ömre, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına inanılır.

Kahve falında yeni beyaz gömlek almak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar yeni fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında yeni beyaz gömlek almak yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni gömlek satın almak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında yeni gömlek görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına inanılır.

Kahve falında yeni gömlek giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında yeni gömlek almak önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında yeni bir gömlek görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir