AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gömlek satın almak

Kahve falında yeşil gömlek satın almak

Kahve falında yeşil gömlek satın almak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, kötü sözler duylacağına, işini kaybedeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil gömlek satın almak gördüyseniz:

  • Elde olmayan nedenler bazı alanlarda tutukluk yapmanıza sebep olabilir.

Kahve falında yeşil gömlek satın almak helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına işarettir.

Kahve falında gömlek satın almak maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında yeni gömlek satın almak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gömlek satın almak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil gömlek aldığını görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ipek gömlek görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyu yeşil gömlek görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil gömlek giymek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir