AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni damat görmek

Kahve falında yeni damat görmek

Kahve falında yeni damat görmek hayatının da kolaylaşacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, terfi alamayacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni damat gördüyseniz:

  • Rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz konular size yapılması imkansız gibi görünebilirler.

Kahve falında yeni damat görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, kafasının sakinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında damadın yüzünü görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil damatlık görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını damat görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında damat adayını görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine işaret eder.

Kahve falında damadın ailesini görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi damat görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına alamet eder.

Kahve falında damat olmadan evlenmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir