AnaSayfa / Genel / Kahve falında damat olmadan evlenmek

Kahve falında damat olmadan evlenmek

Kahve falında damat olmadan evlenmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına yorulur.

Kahve falında damat olmadan evlenmek gördüyseniz:

  • Küçük iş planlarınızı büyütebilirsiniz.

Kahve falında damat olmadan evlenmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına tabir olunur.

Kahve falında damadının evlendiğini görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında damadıyla evlenmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil damatlık görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında damat adayları görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine yorulur.

Kahve falında damattan para almak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşini damat olarak görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında yeni damat görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir