AnaSayfa / Genel / Kahve falında damadın yüzünü görmek

Kahve falında damadın yüzünü görmek

Kahve falında damadın yüzünü görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında damadın yüzünü gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya aşırı tepkiler sorunlara neden olabilir.

Kahve falında damadın yüzünü görmemek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damadın yüzünü görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin damat görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına delalet eder.

Kahve falında damat giydirmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damat görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, hayatını yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahve falında gelin damat görmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damadıyla kavga etmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kendine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi damat olarak görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir