AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi damat görmek

Kahve falında sevgiliyi damat görmek

Kahve falında sevgiliyi damat görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, verimin her geçen gün artacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi damat gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenin tamamlanması gerekiyor.

Kahve falında eski sevgilini damatlıkla görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin damatlık giydiğini görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin damat olduğunu görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, barış için adım atacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi damat olarak görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin damatlık giydiğini görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, işlerinden feragat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi damatlıkla görmek esenliğe kavuşacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi damatlıkla görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini damatlıkla görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir