AnaSayfa / Genel / Kahve falında damadın ailesini görmek

Kahve falında damadın ailesini görmek

Kahve falında damadın ailesini görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, fal sahibinin içine kapanacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında damadın ailesini gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Kahve falında damadın ailesini görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu damatlıkla görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damadı öpmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına delalettir.

Kahve falında beyaz damatlık giymek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damadıyla kavga etmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında oğlunu damat olarak görmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında damat gelin görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında damadını öpmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir