AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını damat görmek

Kahve falında arkadaşını damat görmek

Kahve falında arkadaşını damat görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını damat gördüyseniz:

  • Aslında yanlış anlaşıldığınızı izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını damatlıkla görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, işlerinin yolundan çıkacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını damat görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının damat olduğunu görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına inanılır.

Kahve falında gelin ve damatlar görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damatlık giyen görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi damatlıkla görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damadı beklemek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damadı görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir