AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni birinden hoşlanmak

Kahve falında yeni birinden hoşlanmak

Kahve falında yeni birinden hoşlanmak cesaret ve inançla hareket edeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni birinden hoşlanmak gördüyseniz:

  • Hukuksal bir konuda şahitlik gereği ortaya çıkabilir veya size danışabilirler.

Kahve falında yeni birinden hoşlanmak düzenli bir işe girileceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başkasıyla görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın birini başkasıyla görmek kazanca kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle sarılmak rızkının çeşitleneceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığım kişi görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandın erkeyi görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişi görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir